Groeimindset leidt tot feest bij KredietPunt Nederland

Het is dubbel feest bij VCN HypotheekService, want De Financiële Makelaar en KredietPunt Nederland zijn binnen hun categorie in 2021 opnieuw uitgeroepen tot de beste serviceprovider. Harrie-Jan van Nunen (Algemeen Directeur en Yassine Bentmim (Operationeel Directeur) zijn enorm trots op deze erkenning.

team-vcn-de-financiele-makelaar
Het VCN-team

Voor de zesde keer in zeven jaar tijd werd De Financiële Makelaar, in de categorie ‘Grote serviceproviders hypotheken’, het hoogst gewaardeerd in het DFO Serviceprovideronderzoek. Zij riepen eveneens KredietPunt Nederland uit tot de beste serviceprovider voor kredieten. Yassine vertelt: “Het doet ons een groot genoegen om deze waardering te ontvangen. Iedere dag een klein stukje verbeteren past bij onze visie.”

Groeimindset

De afgelopen periode is er door VCN HypotheekService flink geïnvesteerd op het gebied van vakkundigheid, servicegerichtheid en bereikbaarheid. Dit vertaalt zich nu in een prachtige erkenning die volgens Harrie-Jan niet uit de lucht komt vallen. “De groeimindset passen we inmiddels toe binnen de gehele Veldsink organisatie. Iedere medewerker zoekt iedere dag naar een manier om zijn bijdrage te vergroten. Leren van je fouten om telkens een stapje vooruit te zetten. Vanuit de klantgerichte aanpak is het daarom extra gaaf om te zien dat adviseurs onze service blijven waarderen.”

Samen sterk staan

Wie zijn akker wil oogsten, moet zaadjes planten. Yassine vertelt hierover: “Wij geloven dat wij samen sterk staan. Wij hebben hetzelfde doel als de adviseur; het op een zo’n efficiënt mogelijke manier tot stand brengen van de hypotheek. Wij hebben ons beloningsmodel hier aan gekoppeld. No Cure, No Pay!”

Gratis informatierapport

Benieuwd naar alle resultaten? Op de website van DFO is een gratis informatierapport beschikbaar.

dfo-prijs-kredietpunt-nederland